zaterdag 23 juni 2012

Kitty

Misschien hebben sommigen van jullie haar al gezien, maar er is een nieuwe Kitty in blogland!
Ze is gemaakt door Marga en ze is te zien op Marga's blog http://hakenmetmarga.blogspot.nl/ en ook op http://haakmaaraan.blogspot.nl/ . Marga heeft me toestemming gegeven om haar foto te plaatsen, dus nu is ze ook hier te zien!


Schattig hoor! En duidelijk heel geschikt als tashanger, met die gezellige lintjes erbij.
Marga ontdekte dat ik niet overal duidelijk was over welke kleur garen je moet gebruiken (daar heb ik helemaal niet bij stilgestaan..) dus ik heb nu het patroon bijgewerkt. Wie ook een Kitty wil haken: patroon Kitty
Marga; dank je voor de foto en de feedback!

Ik merk dat er nogal wat mensen op zoek zijn naar basisinformatie rondom amigurumi, zoals hoe je ledematen vast maakt, veiligheidsoogjes gebruikt etc. Een volgend projectje zal ik proberen daar wat foto's van te maken, misschien kan ik daarmee wat verduidelijken. Een site met goede tips en duidelijke foto's is My gurumi. Er staan ook leuke patronen op en ze behandelt ook hoe je zelf transparante veiligheidsoogjes mooi kunt beschilderen. Ze zijn echt prachtig! Nou ben ik alleen nog geen transparante veiligheidsoogjes tegen gekomen, alleen gekleurde.
Verder is het zeer de moeite waard om het onzichtbaar minderen te oefenen; dat geeft veel mooier resultaat dan twee steken samenhaken. Niet meer van die gaten in je ami, maar mooi dicht haakwerk!

Ik ga weer terug naar mijn Fuzzy Lamb; hij is bijna af!

Fijn weekend,

Ilse

1 opmerking:

  1. Wat leuk, dat je mijn foto geplaatst hebt. Ben zeer vereerd! En idd. is het zoeken, hoe je aan basisinformatie moet komen, dus heel veel dank voor je link! Maar, als jij met foto's een Nederlandse uitleg kan geven, hou ik me aanbevolen. Ik kijk er naar uit!!!!

    BeantwoordenVerwijderen