maandag 17 juni 2013

Kreta

Wij zijn even heerlijk op vakantie geweest... Kreta, hadden we besloten. Het is ons goed bevallen. Het is een mooi eiland en je kunt er vanalles ondernemen en bekijken, maar een dagje niksen kan er ook heel prima. (mag ook wel eens, toch?)

Prachtig!

Tussendoor heb ik ook nog gehandwerkt. Eerst verder met mijn sjaal, tot de katoen op was. Drie bollen zitten er nu in, eerst dacht ik er nog over om hem iets kleiner te houden, maar ik ga toch voor nog een vierde bol. Hij is vrij klein, t is echt een shawlette, want voor een omslagdoek is hij niet groot genoeg. Het kantgedeelte vond ik erg leuk breien; het motiveert goed om het patroon te zien verschijnen.Bepaald niet foutloos, maar netjes genoeg. Wanneer hij af is even goed blokken, dan zie je niets meer van de foutjes :)

Verder heb ik nog hexagons gehaakt.


Die moet ik nog aan het deken haken. Ik doe join-as-you-go, dus om een losse hexagon vast te maken, moet ik ook weer een nieuwe haken. Het gaat dus wel even duren eer dat af is! Gisteravond heb ik al wel even een goede start gemaakt.

Zonder de losse hexagons


Met de extra hexagons (los)


Nog genoeg te doen!

Bedankt voor de lieve reacties voor onze zieke vriendin; het gaat alweer een stuk beter gelukkig!

grtz, 

Ilse


2 opmerkingen:

 1. Lijkt me heerlijk op Kreta; je hebt in ieder geval mooie foto's gemaakt.
  Mooie sjaal wordt het, mooi garen heb je er voor gekozen.
  Je deken wordt ook prachtig, maar daar heb je inderdaad nog wel wat werk aan, denk ik ;-)
  Fijn dat je vriendin aan de betere hand is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je enthousiasme over Kreta vind ik helemaal terecht. Wij zijn er al een paar keer geweest en vinden het iedere keer weer geweldig.
  Je sjaal is prachtig en de deken wordt ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen