zaterdag 7 april 2012

Voortgang...

Mijn voornemen was om de komende tijd ding af te maken. Al die projecten waar nog 'even' iets aan moet gebeuren. En vooral niets nieuws te beginnen, omdat al die nieuwe beginnetjes zo vaak tussen de oude beginnetjes belanden.

Dus heb ik de cirkeltjes afgemaakt. Het lapje is klaar, ik heb er twee toeren van vasten omheen gehaakt (daar vormt hij mooi van en is dadelijk makkelijker vastnaaien) en nu moet ik alleen nog maar een kussenhoesje ervoor maken.


Als het op de bank ligt (vast proefdraaien, voor wanneer het een kussentje is) valt het niet op, maar voor het mooi had ik er meer of minder witte cirkels in moeten doen. Van te voren heb ik niet gepland welk kleurtje waar moest, dus dan kan dat gebeuren.
Dit is nu qua haken af. In kussenhoesjes ben ik meestal wel vlot, als ik het haakwerkje maar mooi genoeg vind, dus ik heb er vertrouwen in dat dit snel klaar is.

Mijn granny-quilt top zit in elkaar. Ik heb hem op zolder op de grond liggen om af en toe naar te kijken om te beslissen wat ik met de rand ga doen. Inmiddels heb ik besloten er een brede witte rand om te doen en een scrappy bies te gebruiken als binding.


 Tot zo ver gaat het goed.

En toen kwam ik weer dat leuke patroon tegen van Stephanie van all about ami. Ze heeft verschillende gratis patronen en het konijntje heb ik al eens gemaakt. Die vond ik zo leuk dat ik er 3 achter elkaar gemaakt heb zelfs.... Maar voor het Chinese nieuwjaar heeft ze een draakje ontworpen en die is zo leuk! Ik zag op haar blog dat ze ook af en toe een post doet met foto's die anderen haar toesturen, van haar patronen. Na die hele parade van schattige draakjes kon ik me niet meer inhouden...dus ik ben toch weer aan wat nieuws begonnen.
Een voordeel is: ik was zo enthousiast bezig, dat ie al helemaal af is.
Dan is het niet zo erg, toch?


En als ik hem zo leuk vond, dat ik er nog een wilde, en dat die ook al af is;
dat is toch alleen maar goed, toch?


met andere hoorntjes en dit keer ook een detail op de rug...




Ik zie al een hele regenboog aan draakjes voor me....

grtz

Ilse

4 opmerkingen: