zaterdag 10 augustus 2013

Uilen

Laatst kreeg ik een berichtje van Bernie. Zij heeft al veel uiltjes gemaakt, volgens het patroon dat ik hier op mijn blog heb gezet. Ze heeft me foto's gestuurd.


Deze uiltjes zijn vrolijk bontgestreept; ik vind ze erg leuk geworden! Haar oudste dochter heeft op deze uiltjes getrakteerd op haar verjaardag. Daarna heeft Bernie er nog meer gemaakt, om op de jaarmarkt te verkopen. ( ze vond het leuk om ook wat zelfgemaakte spullen te verkopen en niet alleen maar 'rommel'!)


Inmiddels heeft een vriendin er al weer 5 besteld, voor haar dochter om op te trakteren. Bernie heeft een blog: beesblaasblog.blogspot.nl/ dus daar zullen ze vast op verschijnen wanneer ze af zijn!

Dank je voor de foto's Bernie!

Ik vind het zo leuk om al die verschillende uiltjes te zien, gemaakt van hetzelfde patroontje! Heb je ook een uiltje of ander patroon van mij gebruikt en wil je die laten zien, dan kun je een link naar je blog geven in een reactie. Heb je geen blog, dan kun je ook foto's mailen naar kerveister[a]gmail.com.
Uit de statistieken blijkt dat het patroon van het uiltje toch nog steeds het populairste bericht is op mijn blog, ondanks dat er inmiddels verschillende patronen bijgekomen zijn. Deels komt het door de populariteit van uilen, denk ik en deels omdat het een snel en eenvoudig en klein patroontje is; geschikt om als tashanger of sleutelhanger kado te geven. Verder is het op freubelweb en verschillende andere patronensites verschenen.
Grappig om te zien hoe zo'n patroontje rondgaat over het internet!

grtz,

Ilse

2 opmerkingen: