zaterdag 30 november 2013

Eikels

Tussen de Sinterklaas voorbereidingen door, heb ik nog wat eikeltjes gebreid. Ook weer voor in de takken en straks in de kerstboom. Ze zijn lekker snel te breien en in no-time weet je het patroon uit je hoofd. Volgens het patroon moet het bruine garen dikker zijn, of moet je een dubbele draad gebruiken, maar dat werkte bij mij niet. Ik heb ze helemaal van een enkele draad sokkenwol en een glitterdraadje gedaan. Het resultaat is wel geinig geworden vind ik. Ik vraag me alleen af of je zulke kleine eikeltjes terug zal vinden in onze kerstboom van bijna 2 meter....
Zelda heeft er al een paar keer één uit de takken gemept, om mee te spelen. Kennelijk zijn ze daar ook erg geschikt voor!
We hebben sinds kort een spelletje op de Ipad, speciaal gemaakt voor katten... Het is een groot succes! Ze komen nu geregeld kijken wanneer ik blogs lees enzo, om te zien of 'hun muis' er nog is...Alleen de schermbeveiliging is niet erg katbestendig...Dexter plaatste zelf zijn scores op facebook en speelde verder met mijn mail en pinterest; hij is erg goed in swipen.... De twitter en facebooklinks zijn er inmiddels uitgehaald, dat scheelt al iets. Als je een Iphone hebt, kun je ook nog zelf de muis besturen op het scherm van de Ipad.....Die hebben wij niet, dus dat hebben we niet geprobeerd. Je scherm wordt er wel erg vies van, maar het is heel grappig om te zien!

grtz,

Ilse

3 opmerkingen:

 1. O, wat een leuke gezicht. Ben bang dat mijn kat niets ziet. Die is niet zo ondernemend. Hij ziet niets op tv en als ik een veldmuis laat zien via youtube. Ziet hij totaal niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat je ging schelden, gezien de titel :-p Gelukkig is het een gezellig berichtje over breisels :-) Ze zijn leuk! Zeker aan de tak, maar zeker ook straks in de kerstboom.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, je eikeltjes. Ik denk dat je ze best zult zien in de kerstboom.
  Katten op de I-Pad? Krijg je daar geen krassen van? Ik ga het maar niet proberen denk ik.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen