dinsdag 14 januari 2014

Gelukkig Nieuwjaar!

Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! De tijd gaat snel voorbij.
Mijn vorige bericht is al een maand geleden... Het is een drukke periode geweest, met veel werken, feestdagen en schoolwerk... dat geldt voor iedereen, krijg ik de indruk.
Af en toe kon er ook wel wat breien, haken of naaien tussendoor, dat heeft niet helemaal stilgelegen. Vorig jaar breide ik al een hertenkop, dit jaar hing ik er een pluche versie naast. Leuk, maar ik vond dat ze nog wel wat gezelschap konden gebruiken. Inmiddels heb ik een witte gebreid (volgens hetzelfde patroon als de grijze), maar die staat nog niet op de foto. Eigenlijk wilde ik er nog meer, volgens verschillende patronen, maar dat is er tot nu toe niet van gekomen.


Ik heb nog wel een ander 'hert' gebreid... Eigenlijk is het een rendier. Het is een bottle topper, als grapje, om een fles wijn te versieren. Ik vond het wel gepast voor op een fles wijn om mee te nemen naar het kerstdiner. Op pinterest kwam ik een leuke foto tegen over ReinBeer.. ook zo geinig! Ach en het is zo snel gebreid!Met Countdown to Christmas ben ik wel verder gegaan, maar hij is nog lang niet af. Het is ook nog geen kerst.. ;) Mijn deadline is een eind opgeschoven! 


Mijn paarse lapjes voorraad is wel ernstig geslonken. Voor mijn verjaardag, laatst, heb ik onder andere lapjes en verschillende gereedschappen gevraagd- of geld daarvoor. Moet je zien hoe leuk mijn moeder deze lapjes verpakt had! Prachtig gezicht, zo als taartjes op een papieren kleedje....


 Ik heb leuke, handige dingen gekregen en kan nog gaan shoppen ook- heerlijk!


grtz,

Ilse

3 opmerkingen:

 1. Voor jou ook de beste wensen voor het nieuwe jaar én voor je verjaardag!
  Super leuk bedacht, die stoftaartjes! Je hebt de creativiteit duidelijk niet van een vreemde ;-)
  Je hertjes hangen leuk zo, maar wel gelukkig dat ze niet echt zijn.
  Leuk idee om zo'n rendier op een fles te plaatsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook voor jou en je familie nog de beste wensen.
  Wat zijn de hertenkoppen gaaf !!!!!
  Een leuk idee om een rendiergewei op een fles te doe, ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De beste wensen Ilse!
  Grappig he dat reinbeer? Ik zag ergens ook dat ze met pijpenraggers hertengewijen hadden gemaakt op de bierflessen. Zo komisch!
  Groetjes!
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen