zondag 18 januari 2015

Slingers

Het is hoog tijd om mijn voortgang van de CAL 2015 te laten zien.. Ik ben helemaal bij!
Nou en hij wordt echt heel fleurig! Ik had al de neiging om weer rose, blauw en paars te pakken, maar ik heb nu heel bewust goudgeel genomen voor het derde randje. Heftig!Tot nog toe vind ik hem leuk.

Verder ben ik de afgelopen dagen druk geweest met een slinger. Voor mijn oudste neefje zijn verjaardag in oktober had ik de slinger uit Haken en Kleur: Feest gemaakt. Ik wist niet helemaal zeker of hij belletjes aan zijn slinger zou willen, dus die had ik meegenomen. Op zijn verzoek heb ik ze toen daar nog aan de slinger gemaakt. Vandaag werd zijn broertje 4 en hij wilde ook heel graag zo'n slinger. 'en dan mag ik de belletjes kiezen, hè tante Ilse?? En hij moet van Lego, want ik wil alleen maar Lego.' Uiteindelijk zijn we overeen gekomen dat ik Lego kleuren zou gebruiken, dat was ook wel goed.
Dit keer heb ik zelfs nog een foto genomen voor ik de slinger heb ingepakt.Samen de belletjes aan de slinger maken... (zijn Lego mocht er voor aan de kant)
De oudste heb ik gevraagd of hij zijn slinger nog op de foto wilde zetten voor me... Die heeft mijn schoonzus langs zijn hoogslaper gehangen; dat ziet er heel leuk uit. Tussen alle foto's van het plafond en verschillende neusgaten zat deze foto... :)


grtz, 

Ilse

1 opmerking: