maandag 6 augustus 2012

Jacobus

Mijn tweede Jacobus is af! Gebreid met een paarse draad en een verloopgaren.


Deze is dan ook wat groter dan mijn eerste Jacobus. De verschillen in grootte vind ik wel leuk; ik wil er nu één nog een tikkie kleiner breien.


De twee aapjes zaten gezellig op de stoel...


Maar niet voor lang....


Dexter in de bocht.... dat knalroze vlekje is een pomponnetje, zoals je bij de Hema kunt kopen. Volgens onze katten is er geen leuker speelgoed dan dat. Dus als die apen naar je pomponnetje zitten te loeren, kun je dat natuurlijk niet zomaar laten gebeuren!
Uiteindelijk belandde het onder de kast en keerde de rust weer. *gelukkig*
Vandaag zijn we bij mijn ouders geweest en hebben mijn apen kennis gemaakt met die van mijn moeder. Ze konden het prima vinden! Zo'n schoorsteenmantel is ook wel een heel mooi plekje voor zulke apen!Mijn moeder had zelfs nog een Amish mutsje voor Saar, voor de foto... Dat vraagt toch ook wel om een jurkje, of op zijn minst een schortje. Misschien komt dat er nog eens van!
Karel zijn broek heb ik inmiddels ook afgemaakt, maar daar heb ik nog geen foto's van gemaakt. Met zijn nieuwe broek ziet hij er wel mooi uit, maar dat zal ik binnenkort wel laten zien. 

Hoog tijd om weer lekker op de bank te kruipen, met een vers bolletje wol!

grtz,

Ilse

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk stel!!!! Het lijkt me heel leuk een jurkje met schortje, hoort er helemaal bij het mutsje. Ben benieuwd naar dat vervolg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze toch leuk! Ik heb net ook mijn 2e af. Die is ook kleiner geworden dan mijn 1e. Wat ander garen en kleinere naalden niet kunnen doen. Die Amish muts is super. Heeft je moeder daar een patroontje van of zelf bedacht? Ga je nog meer apen maken?? Ik heb wel de smaak te pakken.. Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen