zaterdag 5 juli 2014

Mini medallion

Tot mijn grote genoegen zag ik vanavond dat de nieuwe instructies van de mini medallion geplaatst waren! Ik zat er al met smart op te wachten, al vanaf dat ik het middenblok had gemaakt. Dat wordt nog wat voor de volgende; nu moet ik een maand wachten...:(

Ik heb de randen meteen maar gemaakt. Eerst een smal donker randje, maar wel met leuk effect door 4 stofjes te gebruiken en 'om het hoekje' te werken....


En vervolgens met driehoekjes een zaagpatroon; dit keer met twee verschillende paarsen.


Ik vind hem erg leuk worden en ben heel benieuwd naar wat er nog meer komt... Het patroon is leuk uitgedacht, met steeds een aardige variatie of origineel detail. Zo is het niet een standaardquilt die in alle boeken en websites te vinden is. 
Ik heb weer erg mijn best gedaan om strak en netjes te werken en de puntjes zijn aardig goed gegaan, maar het blok is toch net niet helemaal strak vierkant meer. Hopelijk is dat met even goed bijsnijden en een nieuw randje volgende maand weer recht te trekken!

Terwijl ik druk bezig was, deed Dexter een dutje. Dit is de uitverkoren plek van deze week....Even later rolde hij zich nog eens om en gooide de helft van de was naast de machine neer..

grtz,


Ilse

4 opmerkingen:

 1. Wat wordt de quilt mooi!!! Ooit wil ik dit ook nog eens gaan doen.
  Ik moet erg lachen om je kat. Het komt me zo bekend voor. Die van mij gaat ook op de vreemdste plekken liggen slapen hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blok heb je weer gemaakt! Het ziet er echt perfect uit!

  BeantwoordenVerwijderen