vrijdag 29 januari 2016

Uil


 In het tijdschrift 'Love Patchwork & Quilting kwam ik een patroon tegen van een uiltje, dat ik zo leuk vond... Hij is nog geschikt als deurstopper ook, dus helemaal handig! Ik heb hem gevuld met een zakje schelpenzand, dus hij is zwaar genoeg.


Hij is erg leuk geworden, vind ik zelf en hij kleurt goed in het interieur. Met andere kleuren en met voetjes, kun je er ook heel goed een pinguin van maken. Het idee is erg verleidelijk, misschien dat ik dat ook nog wel doe.Deze uil is niet het enige wat ik gemaakt heb de afgelopen tijd. Ik heb onder andere een deken bijna af, naar een patroon van Lucy van Attic 24. Ik heb alleen erg veel moeite om acceptabele foto's hiervan te maken. Op deze foto krijg je vast een indruk van de kleuren en van wat er gebeurt als ik opsta om een kopje thee te pakken... plaats vergaan!


Binnenkort zal ik nog eens wat pogingen wagen om het deken goed op de foto te zetten. Ik ben met de rand bezig en heb nog een paar draadjes af te hechten en dan is hij klaar. Ik ben nog wel wat aan het twijfelen over de kleuren van de rand. 

groetjes, 

Ilse
2 opmerkingen:

 1. Ah, wat een leukerd!Hebben de katten geen behoefte om er mee aan de haal te gaan?
  Volgens mij is dat een heel mooie deken aan het worden :-)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke deurstopper!!! Die pinguïn ga je ook vast nog maken, ik ben benieuwd.
  De deken wordt erg mooi, moeilijk om te bepalen welke kleur rand het mooiste zou zijn, maar daar kom je vast wel uit.
  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen