donderdag 17 mei 2012

Tilda-slak


Mijn slakje is af! Ik ben er heel blij mee; vind hem zo leuk geworden! Het argyle-stofje vind zo leuk, ook al is het bruin (niet mijn kleur), dus alleen al daardoor vind ik hem leuk. Maar ook het karretje, het feit dat ie op wieltjes staat, vind ik grappig. Toch jammer dat ik al had besloten deze weg te geven.... misschien moetie nog een keer op mijn lijstje, maar dan voor mezelf.Schattig toch?! Hij is bedoeld als speldenkussen, dus ik heb er maar vast wat ingeprikt... In het Tilda-boekje heeft hij houten knopen op zijn huisje als versiering en ik had nog een paar houten bloemenknopen liggen; komt precies mooi uit! Het boekje is van mijn moeder en ik had niet zo goed onthouden hoe de wieltjes van het karretje moesten. Ik heb zelf maar wat geprobeerd met vrolijke knopen en ben wel tevreden over het resultaat. Het slakje is alleen wel wat slijmerig...., ik ben iets te scheutig geweest met het lijmpistool :)

Dit is niet het enige wat ik gedaan heb de afgelopen dagen ('t is hier op mijn blog lang stil geweest!), maar dit is wel het enige dat ik af heb... Maar verschillende andere projecten van mijn lijstje vorderen langzaam maar zeker.
Binnenkort weer meer :)


grtz,

Ilse

4 opmerkingen:

 1. Weer eens wat anders dan haken, ik vind hem super leuk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ilse ,

  Hij/zij is erg leuk geworden, nu moet ik hem/haar ook maar snel maken. Hard door werken dan kunnen we maandag met wat nieuws beginnen. groet mam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, en als je nou een blog had, zou je hem/ haar daar kunnen laten zien....
   Ik zal vast eens wat spulletjes bij elkaar zoeken, misschien vast wat tekenen voor maandag.

   Groetjes
   Ilse

   Verwijderen