donderdag 26 juli 2012

Saartje


De afgelopen week heb ik druk doorgebreid en nu is ze klaar! Bij Annita (zij maakt het) had ik ook granulaat besteld, zodat ik Saar op de goede manier kon opvullen. Omdat ze van sokkenwol is gemaakt, is het wel even prutsen, met een panty in die smalle armpjes en beentjes, maar het is gelukt! De lol van deze manier van vullen is dat ze beter in verschillende houdingen kan blijven zitten/ liggen.
(en zo voelt ze ook meer als een echt klein beestje, nu er een klein beetje gewicht in zit. Het kan een beetje stom klinken, maar als een knuffel er schattig uitziet is het een afknapper wanneer het voelt of je een zak watten vast hebt.)


Ze kan dus heel keurig zitten.


Of liggen. Dit doet mij denken aan Pilates... 

Of in de clematis klimmen...En ja, dat is een voorjaarsbloeiende clematis 'alpina' en de foto is vandaag genomen. Hij bloeit beter dan ooit......
Nu Saar af is, ga ik eerst aan Karel beginnen. Misschien komt er daarna wel een vriendje of vriendinnetje voor Saar, want ik vond dit patroon wel erg leuk om te maken- en het resultaat is ook zo schattig!
Vanwege de warmte hebben we de fotosessie beperkt gehouden; tijd om lekker onder de parasol te kruipen met een lekker ijsje!

grtz,

Ilse

4 opmerkingen:

 1. Wat een leukerdje....en wat een grappige foto's! Erg goed gelukt!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is leuk geworden! Je hebt voor een heel mooie kleur gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieverdje en hij is ook een heel vrolijk ondeugend aapje zo te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schat en wat een unieke kleur voor zo'n ondeugend aapje :-)

  BeantwoordenVerwijderen