woensdag 18 juli 2012

SQUEEK...Mijn Discworld character: Death Of Rats, is af, zo ongeveer. Eigenlijk al wel langer, maar ik had hem nog niet laten zien. Om hem helemaal af te maken, moet hij eigenlijk een zeisje hebben, maar dat moet ik nog maken. Ik twijfel nog, of ik dat met papier ga doen, of met fimo klei. Het patroon staat op Ravelry en is van Hanneke Sieben.Het is even prutsen, maar ik vind hem wel heel leuk!
De hoogte heb ik nog niet gemeten, maar ik denk dat hij wel ongeveer zo groot is als Marisol.


In het patroon stond het niet, maar ik heb hem ook achterpootjes en een staart gegeven. Omdat het lijfje zo kort is, vond ik het anders net of ik maar de helft gemaakt had; het leek zo gek! (verder is ie heel normaal...eh..)
Ik had al eens gekeken of er meer patronen van Discworld gemaakt zijn, maar ik kon er niet veel vinden. Niet beschikbaar als patroon althans. Misschien moet ik zelf nog es wat ontwerpen....

Eerst mijn huidige project afmaken, dat is een stuk 'onschuldiger'. Ik ben begonnen aan Jacobus. Het grootste gedeelte van het koppetje is al af, nou de rest nog:). Ik moet ook flink mijn best doen om niet te grote gaten te laten vallen; dit is toch duidelijk een stapje verder qua breien! Ik hoop dat het lukt, want ik vind het een bijzonder mooi patroon.

We zullen zien!

grtz,

Ilse

2 opmerkingen:

 1. Weer eens iets heel anders ...
  Goed gelukt !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er leuk uit ha ha
  lieve groet jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen