dinsdag 4 december 2012

Kadootjes!

We zijn lekker een weekendje weg geweest, met een groep vrienden- heel gezellig! Toen we maandag thuiskwamen, lag er een verrassing op de mat; de kerstswap! Hoe leuk is dat; kadootjes krijgen via de post?! Het zag er heel feestelijk uit, mooi ingepakt....Ik heb me ingehouden en eerst de koffer uitgepakt en de wasmachine aangezet, terwijl vriendlief een potje thee zette.
Vervolgens ben ik er lekker voor gaan zitten!
Vera heeft er veel werk van gemaakt, moet je zien hoe leuk! Ze heeft een kaart gemaakt met een borduurwerkje van een kat. Het patroontje is prachtig en het is heel mooi en netjes gemaakt.


In het pakketje zaten leuke haakwerkjes; een mooie sneeuwman, compleet met hoge hoed en sjaal en een set schattige kerstsokjes. Bovendien had ze ook nog sterren voor me gemaakt, zulke had ik nog niet eerder gezien. Alles was ook nog heel mooi apart verpakt, leuk afgewerkt met een lief knijpertje- zoveel aandacht voor de details! Verder zat ook nog het patroon erbij voor wantjes, passend bij de kerstsokjes.
Ik ben er erg blij mee! Het was leuk om te doen (bedenken, maken) maar ik vond het ook een feestje om zo'n pakket te ontvangen! Of ik nu al met de volgende swap direct weer mee doe, weet ik nog niet, maar ik zal het zeker een keer weer doen. 


Ik heb mijn swap-kadootjes mooi uitgestald op tafel en kan nu niet wachten om met de kerstversiering te beginnen! De sterren zullen erg mooi zijn voor het raam naast de deur. De sneeuwman en kerstsokjes zijn leuk voor in de kerstboom, als kasthanger (leuk voor de buffetkast!) of op een krans... 
Daar ben ik nog niet helemaal uit, maar zo gaat het ieder jaar. Ik probeer altijd verschillende dingen uit en blijf net zo lang wisselen en schuiven tot ik tevreden ben. 

Vera heeft mijn swap ook al ontvangen- gelukkig is ze er blij mee! Nieuwsgierig? Kijk dan even bij Vera.

Vera, heel erg bedankt voor deze leuke swap!
En Valerie bedankt voor de organisatie!

Ik ga mijn kerstboom eens even opzoeken denk ik....

Grtz, 

Ilse

2 opmerkingen:

  1. Ik ben blij dat het in de smaak valt. Het is toch lastig om voor iemand die je niet kent iets te maken. Ik ben ook superblij met jouw pakje, de hanger supermooi gemaakt en het egeltje vind ik echt helemaal te gek. Geniet van je cadeautjes, doe ik ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een leuk pakket gekregen en wat heb je er een leuk bericht van gemaakt! Fijn om te lezen dat mensen elkaar zo blij maken! Geniet er beiden van!

    BeantwoordenVerwijderen