zaterdag 15 december 2012

Trofee


Al die verschillende herten- en rendierkoppen die je de laatste tijd ziet, vind ik zo leuk! Inmiddels heb ik er zelf ook één gemaakt, een gebreide versie. Ik heb hem op een stofje in het lijstje van Americo gedaan, vind het effect wel leuk. Zeker op de blauwe muur, waar hij voor de foto even mocht. Eigenlijk had ik hem bedacht voor in de gang, maar dan had ik toch beter een ander stofje kunnen nemen; het is wel heel wit!


Misschien verhuist hij nog wel een keer- of krijgt hij een ander lijstje, kan ook nog! Ik heb ook nog een aantal kleinere lijstjes, het lijkt me leuk om daarvoor wat kleinere koppies te maken. Dan kunnen er een aantal bij elkaar hangen, ik denk dat dat er wel leuk uit ziet. 
Tijdens het breien was het geen gezicht, het zag eruit als een leeggelopen zeehond, maar goed en wel opgevuld en opgetuigd is de bedoeling goed duidelijk. Het patroon zag ik op Ravelry en heet my dear- a deer trophy. Leuk gevonden! Ik ben niet de enige die er meteen mee aan de slag ging, want op dit moment zijn er al 42 projecten van op Ravelry. Populair hertje dus!Goed, op naar het volgende hertje.... oh nee. Eerst nog wat anders afmaken en ik moet ook de kerstkaarten nog...Gauw aan de gang!

grtz,

Ilse

3 opmerkingen:

  1. Wow, gebreid is echt super mooi! Had ik nog niet gezien. Vind het tot nu toe echt de mooiste versie met de mooiste kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is wel een heel mooie! Super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat gaaf. Op die blauwe muur staatje echt super. Als ik jouw creaties zie zou ik zo de breinaalden weer willen pakken. Wie weet komt het daar nog wel eens van. Je inspireert me wel.

    BeantwoordenVerwijderen